Ingieten

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Reijnen Sealing, specialist in ingieten

Op het gebied van ingieten van elektronica is Reijnen Sealing de specialist. Reijnen Sealing beschermt uw elektronica door middel van polyurethaan giethars. De ‘embedding’ technologie van Reijnen Sealing is namelijk uniek in de markt, waarbij tijdens het ingieten gebruik gemaakt wordt van speciale gietharsen voor elektronica die uw producten de beste bescherming geven. 

Ingieten van elektronica

Door middel van ingieten beschermen wij uw elektronica tegen vocht, doorslag, vibraties, concurrentie, vandalisme, etc. Als gespecialiseerde toeleverancier leveren wij maatwerk en staan we voor kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en creativiteit.

Wij kennen verschillende soorten en technieken van elektronica ingieten, klik op onderstaand voor meer informatie over deze onderwerpen:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact