Maritiem

Ingieten Foaming Hotmelt moulding Coating

Home » Maritiem

Maritiem

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Ingieten
Elektronica op schepen en boorplatformen komt vaak in aanraking met vochtige lucht en zout water. Om elektronica in deze omgeving toch een goede bescherming te bieden is UL94 V0 polyurethaan met een IP 68 waarde dé uitkomst. Onze gegoten producten zijn ook terug te vinden op diverse boorplatforms, hiervoor zijn onze harsen en gietprocedures ATEX-veilig gekeurd.

Pakking
Gespoten polyurethaan pakkingen hebben hun weg over de wereldzeëen gevonden. De perfecte dichtheid van dit type pakking, en de houdbaarheid van het toegepaste materiaal in de zoute en natte omstandigheden op zee, maakt de toepassing perfect geschikt in de scheepvaart.

De waterdichtheid gaat tot IP69K-normering. Meestal is het basismateriaal waarop de pakking wordt aangebracht eerder de beperking bij waterdichtheid dan de pakking zelf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact