Hotmelt moulding

Ingieten Foaming Hotmelt moulding Coating

Home » Hotmelt

Hotmelt

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Hotmelt moulding

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste potting technieken op het gebied van lage druk injectie. De vormgeving voor uw elektronica wordt op basis van uw wensen gemaakt. 

Gekoelde matrijzen
De dikwijls zeer gevoelige elektronica wordt niet beschadigd door de hotmelt. Onze spuittechniek is gebaseerd op beperkte druk en daarbij worden de matrijzen gekoeld. De belasting van de componenten is daardoor geringer dan bijvoorbeeld bij het solderen. De matrijzen zelf bestaan uit hoogwaardig aluminium.

Exacte vormgeving
Door het gebruik van metalen matrijzen is de vormgeving exact, ook na langdurig gebruik. De inspuitopening wordt zo klein gehouden dat hier geen gietgallen ontstaan. Doordat de laagdikte van de polyamide gelijk is leent de hotmelt-techniek zich perfect voor het vervaardigen van bijvoorbeeld sensoren.

De gebruikte hotmelts bestaan volledig uit organische materialen en zijn 100% recyclebaar.

Kijk voor  verschillende toepassingsmethoden ook eens onder:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact