Foaming

Ingieten Foaming Hotmelt moulding Coating

Home » Foam pakking

Foam pakking

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Foaming

Reijnen Sealing is gespecialiseerd in het maken van afdichtingen voor externe opdrachtgevers door het gebruik van polyurethaanschuim. De afdichtingen die wij maken worden in diverse branches gebruikt zoals: automotive, lichttechniek, bio/medisch, chemisch, maritiem en de consumentenmarkt.

Volautomatisch aanbrengen van een PU pakking

Reijnen Sealing is in staat om volautomatisch een PU pakking of afdichting aan te brengen in (bijna) alle vormen en maten. Onze technologie is het aanbrengen van afdichting van polyurethaan door middel van spuitrobots. Deze robots kunnen zowel een kleine (2,5mm) als zeer grote PU pakking (30mm) op vrijwel elke ondergrond en in elke vorm aanbrengen.

Het grote voordeel van deze professionele afdichting middels een PU pakking zit in het feit dat de afdichting rechtstreeks op het product wordt aangebracht. 

Het resultaat: een optimale bescherming

Het resultaat van een PU pakking geeft een optimale bescherming tegen vocht, stof, trillingen en diverse chemische stoffen.
Voor meer informatie over dit onderwerp kijkt u ook eens naar:

De werkzaamheden worden uitgevoerd door TP Seal Solutions

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact