Consumenten

Ingieten Foaming Hotmelt moulding Coating

Home » Overheid / Defensie

Overheid / Defensie

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Inmiddels, door de jaren heen, is Reijnen de aanspreekpartner voor overheidinstanties en ontwikkelingen op het gebied van defensie. Van kustwacht tot de vliegindustrie, in al deze sectoren zijn de technologische ontwikkelingen terug te vinden. Onze gecertificeerde gietharsen, afdichtingen en coatingsmaterialen zijn cruciaal voor een goede bescherming.

De volledig geautomatiseerde machines kunnen moeiteloos de grote aantallen producten aan, die in deze sectoren verwerkt moeten worden.

Uiteraard is in dit marktsegment de veiligheid van de gebruikte materialen van doorslaggevend belang. Enkele van de door ons gebruikte grondstoffen mogen zelfs in aanraking komen met consumptie artikelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact