Gietharsen

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Gietharsen

Gietharsen is één van de specialismen van Reijnen Sealing. Binnen Reijnen Sealing gebruiken we hoogwaardige (gecertificeerde UL 94-V0) polyurethaan harsen voor het ingieten van elektrotechnische onderdelen. De verschillende soorten polyurethaan gietharsen die wij toepassen, zijn uitermate geschikt voor het ingieten van elektronica, zowel in een gietbehuizing, als vrije vormgieting hoort tot onze specialismen. De PU hars is vrij van oplosmiddelen en tevens heeft de giethars een goede hechting op veel diverse oppervlakten. Onze PU giethars biedt optimale bescherming voor elektronische onderdelen. Gietharsen wordt veel toegepast in omgevingen waar vocht, vibraties, stof en mechanische belasting invloed kunnen hebben op de elektronica.

Kortom ingieten met polyurethaan giethars biedt de optimale bescherming in bijna alle omstandigheden.

Leverancier op het gebied van polyurethaan (PU) giethars

De meeste gietharsen die wij gebruiken voor het ingieten zijn afkomstig van www.wevo-chemie.dewww.sonderhoff.com, en www.frechem.de de grotere leveranciers op dit gebied.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van polyurethaan giethars, over bijvoorbeeld PCB ingieten of PU giethars of wilt u gewoon meer informatie over ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact