Giethars als behuizing

Cooper (Romania)
Cooper (Romania)
Cooper industries

referentieWith Reijnen Sealing we don’t have only a supplier-customer relationship, but a partnership based on mutual interest and common values.

Meer referenties
 

Giethars als alternatief voor kunststof behuizing met een optimale bescherming

Onze gietharsen kunnen door slimme technieken toe te passen als alternatief voor kunststof behuizing worden gebruikt. Door inzet van giethars als kunststof behuizing kunnen wij uw producten volledig beschermen zonder gebruik te maken van een "losse" behuizingen. Dit resulteert in een kostenbesparing voor de klant en zekerheid van goede bescherming.

Elektronica behuizing

Het grote voordeel is dat wij uw producten zo kunnen maken zoals u graag wenst. Bijna ieder vorm van elektronica behuizing is mogelijk, zelfs met het uitsteken van kabels, connectoren, LED's, potmeters, etc., kunnen wij rekening houden. Door slim onze kennis te benutten en met u te delen is het instaptarief voor maatwerk van elektronica behuizingen erg laag en door productie optimalisatie is het ook aantrekkelijk voor zowel hele kleine als hele grote series.

Realisatie van een giethars “kunststof” behuizingen

In één maand komen van een eerste contact met u tot realisatie van de kunststof behuizingen is voor ons geen uitzondering! Om veel problemen van te voren te elimineren stellen wij graag onze kennis ter beschikking in het ontwerpproces van uw printplaat en/of product. Zodat u bij het productieproces niet voor nare verrassingen komt te staan.

Kijkt u ook eens naar:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd of onze technieken ook geschikt zijn voor uw producten en/of toepassingen, neem vrijblijvend contact met ons op en we zoeken samen naar de beste oplossing...

Contact